Prijs berekenen en bestellen

Vul onderstaande formulier compleet in om gemakkelijk een Megaspies te bestellen. Onderaan het formulier ziet u het totaalbedrag van de bestelling en kunt u deze meteen bestellen.

Onze Vleesspies is GLUTENVRIJ!

LET OP, de bestelling is pas definitief als u een persoonlijke reactie van ons heeft gehad.

Wij zijn gesloten van 5 augustus t/m 25 augustus!!

Contactpersoon

Locatie en tijdstip

Houdt u er rekening mee dat bestellingen voor vrijdag en het (volgende) weekend altijd uiterlijk op zondagavond binnen moeten zijn.

Betaling geschied contant of via een betaalverzoek bij aflevering. Let op: er dient tevens € 50,- borg voldaan te worden.

Type spies

Extra's

Als u de Vleesspies compleet kiest zijn er salades inbegrepen welke u hierboven kunt selecteren. Als u los hiervan (extra) salades wilt bestellen kunt u die hieronder selecteren voor € 30,- per salade.

Opmerkingen

Prijsopgave: Kies eerst tenminste het type spies *

* Prijsopgave onder voorbehoud en zonder borg (€ 50,- per spies) en eventuele bezorgkosten (vanaf 10 k.m. buiten Erica € 0,50,- per k.m.).

Als u een bestelling plaatst dient u akkoord te gaan met het betalen van € 50,- per spies en onze algemene voorwaarden (opent in nieuw scherm) en privacy beleid (opent in nieuw scherm).

Vleesspies.nl accepteert geen aansprakelijkheid voor het niet in acht nemen van de RIVM-maatregelen door de aanwezigen. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de opdrachtgever/organisator van de bijeenkomst.

Gezellig, buiten, binnen, vleesspies, barbecue, vrienden

Gezellig, buiten, binnen, vleesspies, barbecue, vrienden

Feestje, lekker eten, gezelligheid

Feestje, lekker eten, gezelligheid

Feestje, lekker eten, gezelligheid

Feestje, lekker eten, gezelligheid

TOP